Botë

I akuzuari për torturim zgjedhet shef i Interpolit

 

Një gjeneral nga Emiratet e Bashkuara Arabe, i cili është akuzuar për bashkëpunim në tortura, është zgjedhur president i agjencisë globale të policisë Interpol.

Ahmed Nasser al-Raisi, inspektor i përgjithshëm i Ministrisë së Brendshme të Emirateve të Bashkuara Arabe, do të shërbejë një mandat katërvjeçar në rolin me kohë të pjesshme dhe të papaguar.