Botë

Macron e Johnson pajtohen të bëjnë çdo gjë për të ndaluar bandat që trafikojnë migrantët

 

Kryeministri i Britanisë së Madhe, Boris Johnson dhe presidenti i Francës, Emmanuel Macron, janë pajtuar të bëjnë çdo gjë të mundur për të ndaluar bandat përgjegjëse për rrezikimin e jetëve të njerëzve, pas vdekjes së 31 migrantëve sot në Kanal, raporton BBC.

Një varkë me migrantë është fundosur në Kanal në afërsi të Calaisit.