Botë

Rritet interesimi për vaksinim në Austri

Foto: AP
 

Qendra më e madhe e vaksinimit në Austri është përballur me numër të madh të njerëzve, që prisnin për t’u vaksinuar qëkur Qeveria e bëri obligues vaksinimin dhe i ashpërsoi masat.

Numri ditor i vaksinimit është ngritur nga 1 mijë para dy javësh, në 12 mijë gjatë kësaj jave.