Botë

Austriakët shijojnë kafetë në restorante një ditë para mbylljes së vendit

Foto: AP
 

Austriakët po shijojnë një ditë të fundit në kafene dhe në tregjet e Krishtlindjeve këtë të diele, para se qeveria të vendoste një bllokim mbarëkombëtar për të luftuar një valë të katërt në rritje të infeksioneve me koronavirus.

Masat, të cilat hyjnë në fuqi nga e hëna pritet të zgjasin maksimumi 20 ditë, por do të rivlerësohen pas datës 10 dhjetor.