Botë

Burri i burgosur gabimisht për 26 vjet, falet plotësisht

 

Një burrë nga Karolina Veriore i dënuar gabimisht për vrasje dhe i burgosur për 26 vjet është falur plotësisht nga guvernatori.

Dontae Sharpe ka luftuar për të provuar pafajësinë e tij që nga arrestimi më 1994. Ai u lirua nga burgu në gusht të 2019-s.