Botë

Tre deputetë britanikë të dehur në vizitë ushtarake

Foto: BBC
 

Tre deputetë janë akuzuar për “minimizim të respektit për Parlamentin” pasi dyshohet se u dehën gjatë fluturimit për një vizitë të forcave të Mbretërisë së Bashkuar në Gjibraltar.

Sekretari i Mbrojtjes Ben Wallace ka thënë se Drew Hendry, David Linden dhe Charlotte Nichols, i kanë vënë mikpritësit në “pozitë të vështirë”.