Botë

Gjendet gjallë 4-vjeçarja në Australi, që ishte zhdukur 18 ditë më parë

 

Një vajzë 4-vjeçare në Australi që ishte zhdukur 18 ditë më parë në perëndim të Australisë, është gjetur gjallë dhe në gjendje të mirë shëndetësore, në një shtëpi, ka njoftuar Policia, raporton BBC.

Cleo Smith u zhduk nga tenda e familjes së saj në një vend kampingu në qytetin Carnarvon më 16 tetor. Kishte nisur një operacion masiv kërkimi.