Botë

Të mbështjellura në produkte ushqimore, në Kaliforni po shiten lëndët narkotike

 

Prokurori i Kalifornisë u ka bërë thirrje blerësve të gjërave ushqimore që të kenë kujdes nga kanabisi që po shitet me mbështjellës çipsash dhe sheqerkash.

Kanabisi është duke u shitur online edhe nëpër dyqanet e palicencuara. Sipas prokurorit të Kalifornisë, në kanabisin e shitur gjendet materia kimike T-H-C, që është shumë helmuese.