Botë

Britania heq nga lista e kuqe për COVID-19 edhe shtatë vendet e fundit

Foto: AP
 

Qeveria e Britanisë së Madhe ka vendosur që të heqë nga lista e kuqe për COVID-19 edhe shtatë vendet e fundit.

Kolumbia, Panamaja, Ekuadori, Republika Domenikane, Haiti, Peruja dhe Venezuela, ishin shtetet e fundit që kishin mbetur në këtë listë, e për të cilat Britania e Madhe kishte mbyllur kufijtë për shkak të variantit brazilian të koronavirusit.