Botë

Tajvani nuk pret ndihmë nga shtetet e tjera për mbrojtje nga Kina

 

Ministria e Mbrojtjes ka njoftuar të enjten se Tajvani duhet të përgatitet që ta mbrojë veten dhe të mos varet nga shtetet e tjera po qe se Kina e nis sulmin ushtarak ndaj ishullit.

Ministria tajvaneze ka specifikuar se nuk dëshiron që të varet as nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës që kanë shprehur gatishmëri për të mbrojtur ishullin.