Botë

Vijon publikimi i dokumenteve që paraqesin “lëkundjet” e Facebookut

Foto: AP
 

Është duke vazhduar publikimi i dokumenteve të brendshme që së fundmi u ofruan nga ish-punëtorja e Facebookut, Frances Haugen. Ato shfaqin rrjetin social më të fuqishëm në botë, Facebookun, se si u pjesë e trazirave në Washington, janarin e këtij viti. Pos kësaj, dokumentet të marrë nga Agjencia e lajmeve The Association Press (AP).

Dokumentet e fundit flasin për gabimet që Facebooku i ka lëshuar gjatë filtrimit të termave dhe fjalëve të përdorura nga miliona përdorues.