Botë

Viktimat e abuzimit seksual në Francë akuzojnë Policinë për keqtrajtim

Foto: AP
 

Mijëra gra në Francë kanë denoncuar përmes një kampanje online, përgjigjet shokuese të oficerëve policorë kur ato kishin raportuar abuzimin seksual.

Njëra prej tyre ka rrëfyer se si ishte pyetur nga policia në Paris se çfarë kishte veshur atë ditë dhe pse nuk kishte luftuar më shumë, ndërkaq një tjetër ka treguar se si polici i ka kërkuar asaj që ta demonstrojë mënyrën se si është dhunuar seksualisht, për t’ia bërë atij më bindës raportimin.