Botë

Putini kritikon Perëndimin: Po i mëson fëmijët se mund ta ndryshojnë gjininë

Foto: AP
 

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, ka kritikuar shtetet perëndimore se po i mëson fëmijët të ndryshojnë gjininë, duke e konsideruar këtë si krim kundër njerëzimit dhe veprim monstruoz.

"Është e tmerrshme kur fëmijëve në Perëndim u mësohet ideja se një djalë mund të bëhet vajzë", duke pretenduar se kjo mund të shkatërrojë jetën e një brezi fëmijësh.