Botë

Stafi shëndetësor marshon ndaj vaksinimit obligues në Greqi

 

Me qindra punëtorë të spitalit shtetëror në Greqi kanë marshuan të enjten nëpër rrugët e Athinës, si pjesë e grevës 24-orëshe ndaj mungesës së stafit dhe vaksinimit të detyrueshëm kundër COVID-19.

Rreth 500 protestues kanë marshuar në qendër të kryeqytetit, duke bërtitur slogane dhe duke bartur pankarta kundër Ministrisë së Shëndetësisë.