Botë

Kidnapuesit në Haiti kërkojnë 17 milionë dollarë për lirim të misionarëve

Foto: AFP
 

Një bandë që ka kidnapuar një grup të misionarëve nga SHBA-ja dhe Kanadaja në Haiti të shtunën po kërkon nga 1 milion dollarë për çdo misionar, raporton Ministria e Drejtësisë së Haitit, transmeton “Wall Street Journal”.

Banda është e njohur për kidnapimin e personave dhe kërkimin e parave për të liruar ata. Ajo po mban 17 misionarë. Kështu që kërkon 17 milionë dollarë për lirimin e tyre.