Botë

Policia paralajmëron padi ndaj kalimtarëve që nuk e raportuan një rast përdhunimi në Filadelfia

 

Kalimtarët që qëndruan pranë dhe nuk arritën të ndihmonin një grua të dhunuar në një tren udhëtarësh në Filadelfia javën e kaluar mund të përballen me akuza penale, kanë thënë autoritetet.

Autoritetet thonë se kamerat tregojnë se kalimtarët në tren "nuk bënë asgjë" ndërsa sulmi ndodhi.