Botë

Tetova në balotazh, prin BDI-ja

FOTO: Kryetarja aktuale e Tetovës, Teuta Arifi
 

Nga votat e përpunuara prej 108 nga gjithsej 117 vendvotime, sipas rezultateve të publikuara në faqen e KSHZ-së, në Tetovë më tepër vota aktualisht ka kandidatja e BDI-së dhe kryetarja aktuale, Teuta Arifi, respektivisht 10.157 vota, ose 28.87 për qind.

I dyti renditet Bilall Kasami nga Lëvizja Besa, me 27.75 për qind të votave, ose me 9.761 vota të fituara.