Botë

Misionarët amerikanë raportohet se janë rrëmbyer në Haiti

 

Raportohet se 17 misionarë të krishterë amerikanë dhe familjet e tyre, përfshirë fëmijë, janë rrëmbyer nga anëtarët e bandës në kryeqytetin e Haitit, Port-au-Prince.

Rrëmbimi ndodhi kur misionarët po dilnin nga një jetimore, raporton New York Times.