Botë

Zgjedhjet lokale në Maqedoninë e Veriut, sot votojnë të burgosurit, të infektuarit me COVID-19 dhe të moshuarit

 

Votimi për zgjedhjet lokale në Maqedoninë e Veriut fillon sot me votimin e personave të burgosur në institucionet ndëshkuese-korrektuese, të shpërngulurve, të moshuarve dhe të sëmurëve, personave që vuajnë nga COVID-19 dhe atyre në izolim.

Me heshtjen parazgjedhore që filloi në mesnatë, fushata e partive politike për zgjedhjet lokale që do të mbahen nesër ka përfunduar.