Botë

Presidenti çek i sëmurë, policia ndalon vizitat në spital

 

Policia në Republikën Çeke do të ndalojë vizitat e paautorizuara në spital ku gjendet presidenti Milos Zeman, pasi mjekët që e trajtonin në kujdesin intensiv u ankuan se një figurë kryesore politike e kishte vizituar atë pa dijeninë ose lejen e tyre.

Spitali qendror ushtarak i Pragës nisi një hetim të brendshëm pasi kryetari i parlamentit të vendit, Radek Vondracek, zbuloi se e kishte parë Zemanin të enjten dhe e përshkroi atë si me humor të mirë.