Botë

Një çifti në Vietnam i vriten të 12 qentë nga autoritetet shkaku i COVID-it

 

Rritja e infeksioneve me COVID, detyruan një çift vietnamez të largohet nga provinca Long An me motoçikletë, së bashku me një grumbull të qenve, raporton BBC.

Më vonë çifti rezultoi pozitiv me COVID. Nga shtrati i spitalit burri dhe gruaja zbuluan se 12 qentë e tyre janë vrarë nga autoritetet nga frika se kafshët mund ta përhapin virusin.