Botë

Rrëfimi i gruas që solli binjakët teksa ishte në komë nga COVID-19

 

Sultana Ashiq nga Britania e Madhe ishte në javën e 31-të të shtatzënisë kur u infektua me koronavirus në janar të vitit 2021. Në atë kohë ajo nuk mund të vaksinohej si një grua shtatzënë.

Tani, 34-vjeçarja që është bërë nënë e dy vajzave ka dhenë rrëfimin për atë periudhë dhe porosinë për vaksinim kundër COVID-19.