Botë

Nga sot gjermanët duhet të paguajnë vetë për testet e COVID-19

 

Nga 11 tetori gjermanët duhet të paguajnë vetë për testet e COVID-19. Ato do të vazhdojnë të jenë falas për fëmijët nën 12 vjeç dhe gratë shtatzëna.

Më shumë se një gjysmë viti testet kundër COVID-19 ishin falas, tani shumica e tyre duhet të paguhen nga qytetarët gjermanë.