Botë

Dorëhiqet i dërguari i posaçëm amerikan për Haitin

Foto: AP
 

I dërguari i posaçëm i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka dhënë dorëheqje nga pozita e tij, në shenjë protestë lidhur me depërtimin e migrantëve hiatin.

Vendimi për të kthyer migrantët e Haitit të cilët po iknin si pasojë e tërmeteve dhe jostabilitetit politik, ishte “johuman”, ka deklaruar diplomati i lartë, Daniel Foote.