Botë

Sirianët druajnë se kampi al-Hol mund të kthehet në vatër pandemie

Foto: AP
 

Refugjatët e vendosur në kampin al-Hol po vuajnë për shkak të mungesës së shërbimeve në kulmin e përhapjes së pandemisë në mesin e sirianëve dhe irakianëve të zhvendosur brenda kampit.

Janë identifikuar 19 raste me Covid, që tashmë janë izoluar, ka bërë të ditur një drejtues lokal i kampit që punon për agjencitë e Kombeve të Bashkuara.