Botë

Zgjedhjet parlamentare në Rusi: Opozita ankohet për shkelje në votim

Foto: EPA
 

Aktivistët opozitarë rusë janë duke u ankuar se po heshtën në platforma digjitale, ndërsa sot është dita e fundit e zgjedhjeve parlamentare në Rusi, njofton BBC.

Ka pasur disa raportime për parregullësi, përfshirë edhe mbushje të kutive të votimit dhe votim të detyruar.