Botë

Nga 14 shtatori hyrja në Malin e Zi me dëshmi vaksinimi ose test negativ

 

Mali i Zi ka vendosur rregulla të reja për udhëtarët mbi 18 vjeç që do të hyjnë në vend.

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton se duke filluar nga data 14 shtator 2021, të gjithë qytetarët e huaj që duan të udhëtojnë drejt Malit të Zi, duhet të paraqesin: