Botë

Pamjet satelitore të shkatërrimeve nga uragani Ida

 

Pjesë të Louisianas dhe Mississippit kanë mbetur të shkatërruara nga uragani Ida, që ka vërshuar komunitetet, ka rrëzuar shtyllat elektrike dhe ka mbushur rrugët me rrënoja, shkruan BBC. 

Imazhet satelitore të bëra nga Maxar tregojnë shkallën e shkatërrimit, pasi uragani Ida u bë stuhia e pestë më e madhe që goditi tokën amerikane.