Estonia nesër merr kryesimin e BE-së, Jucker thotë s’ka telefon të mençur

Estonia nesër merr kryesimin e BE-së, Jucker thotë s’ka telefon të mençur

30 June 2017 14:53

Presidenti i Komisionit Evropian sot në kryeqytetin e Estonisë, Talin, duke paralajmëruar periudhën gjashtëmujore të kryesimit të BE-së, të cilin ky vend e nis nesër, pranoi se “ende nuk ka telefon të mençur” dhe se ftesën për mbledhje e mori si në shekullin 19, me kartolinë, transmeton AFP.

Agjencia thekson se Jean-Claud Juncker këtë deklaratë e bëri në Estoni, e cila është e njohur për implementimin e teknologjisë digjitale.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme