Botë

“Ngujimi në ferr”

Foto: AP
 

Dëshpërimi përreth aeroportit të Kabulit ka marrë të shtunën përmasa më të thella.

Me qindra e mijëra qytetarë kanë vazhduar pritjen e ethshme për jetësimin e premtimit e Washingtonit për evakuimin e sigurt të shtetasve amerikanë dhe bashkëpunëtorëve të tyre afganë.