Botë

Vazhdon kaosi, ushtarët britanikë ndihmojnë turmën e afganëve në aeroportin e Kabulit

 

Ushtarët britanikë kanë ndihmuar qytetarët britanikë që të ikin nga aeroporti i Kabulit të premten, ku janë pritur nga një turmë e madhe qytetarësh që gjithashtu tentojnë të largohen nga Afganistani i kontrolluar prej talebanëve.

Duke punuar pjesërisht përskaj talebanëve, ushtarët britanikë kanë asistuar qytetarët e tyre dhe afganët që kanë bashkëpunuar me ta gjatë konfliktit për hipjen në aeroplanët e rezervuar të Mbretërisë së Bashkuar, raportojnë mediat e huaja.