Botë

Pamjet satelitore tregojnë turmat përreth aeroportit të Kabulit

 

Fotografi nga sateliti mbi Kabul kanë shfaqur të enjten turma të mëdha njerëzish dhe veturash përreth aeroportit ndërkombëtar të Kabulit, me afganët që po përpiqen të ikin nga shteti.

Shumë qytetarë po përpiqen të ikin nga Afganistani pas pasigurisë dhe shqetësimeve se talebanët do të hakmerren e do të ushtrojnë dhunë ndaj tyre.