Botë

Rrëzohet aeroplani rus derisa po shuante zjarret në Turqi

 

Një aeroplan rus i ekipeve zjarrfikëse, i marrë me qira nga Turqia, është rrëzuar derisa po shuante zjarret. Siç njoftojnë mediat e huaja, komunikimi me aeroplani humbi në Kahramanmaras, ku ishte dërguar ekipi emergjent.

Detajet e para thonë se në aeroplan ishin pesë ushtarë rusë dhe tre shtetas turq. Nuk ka informacione nëse ndonjëri shpëtoi gjallë.