Botë

Protestuesit përleshen me policinë në përvjetorin e shpërthimit në Bejrut

Foto: AP
 

Me mijëra libanezë protestuan të mërkurën në rrugët e Bejrutit, duke bërtitur slogane kundër kastës politike të vendit.

Ata i fajësojnë udhëheqësit për shpërthimin katastrofal në port dhe për vitet e tëra me korrupsion dhe keqmenaxhim që e çuan Libanin drejt falimentimit.