Botë

164 raste të reja me koronavirus në Maqedoninë e Veriut

 

Në Maqedoninë e Veriut në 24 orët e fundit janë regjistruar 164 raste me COVID-19 nga testimi i 5276 mostrave.

Gjatë kësaj periudhe kanë vdekur tre persona si pasojë e COVID-19, dy nga Gostivari dhe një nga Shkupi. Ndërkohë janë shëruar 18 qytetarë.