Botë

Delta po shpërndahet si zjarri

Varianti i ri i koronavirusit po e rëndon gjendjen shëndetësore të të prekurve më shumë se të pacientëve të infektuar me versionet e mëhershme të COVID-19, shkruan agjencia e lajmeve, Reuters, që në hyrje të shkrimit. Qendrat amerikane për Parandalimin dhe Kontrollimin e Sëmundjeve kanë paralajmëruar se Delta, e identifikuar së pari në Indi dhe e përhapur pastaj në mbarë botën, “me gjasë është më i ashpër” se versionet e mëhershme të virusit, bëhet e ditur në një raport të brendshëm

 

Varianti i ri i koronavirusit po e rëndon gjendjen shëndetësore të të prekurve më shumë se të pacientëve të infektuar me versionet e mëhershme të COVID-19, shkruan agjencia e lajmeve, Reuters, që në hyrje të shkrimit. Qendrat amerikane për Parandalimin dhe Kontrollimin e Sëmundjeve kanë paralajmëruar se Delta, e identifikuar së pari në Indi dhe e përhapur pastaj në mbarë botën, “me gjasë është më i ashpër” se versionet e mëhershme të virusit, bëhet e ditur në një raport të brendshëm

Reuters – Të përballur me valën e re të infektimeve me COVID-19, të përshkallëzuar nga varianti Delta që po godet vendet në mbarë botën, ekspertët e sëmundjes po e kanë të vështirë që të mësojnë hollësitë shkencore rreth versionit të ri të koronavirusit në mesin e njerëzve – sidomos te ata pa u vaksinuar. Varianti i ri po rëndon gjendjen shëndetësore të të prekurve më shumë se të pacientëve të versioneve të mëhershme të COVID-19, shkruan agjencia e lajmeve, Reuters, që në hyrje të shkrimit.