Botë

E fejuara e gazetarit të vrarë Khashoggi akuzon SHBA-në për “fshehjen e fakteve”

 

E fejuara e gazetarit disident saudit Jamal Khashoggi ka akuzuar autoritetet amerikane për fshehjen e fakteve mbi vrasjen e tij dhe ka thënë se dështimi i tyre në transparencë mund të lejojë vrasje të tjera të ngjashme.

Hatice Cengiz, një shkrimtare dhe aktiviste turke, tha se nëse qeveria amerikane nuk zbulon atë që di, do të "tregojë se vlerat e SHBA-së dhe të gjitha vendeve të mira janë boshe dhe të pavlera".