Botë

Të paktën 60 të vdekur e dhjetëra të zhdukur nga vërshimet në Afganistan

Foto: AP
 

Të paktën 60 persona kanë vdekur në një pjesë të largët të Afganistanit lindor, pasi shirat e mëdha kanë shkaktuar vërshime gjatë natës.

Në mesin e të vdekurve raportohet se ka edhe gra dhe fëmijë, ndërkohë që dhjetëra të tjerë raportohen të zhdukur e shumë shtëpi janë shkatërruar.