Botë

Blinken: Interesimi i Kinës në Afganistan mund të jetë pozitiv

 

Sekretari amerikan i shtetit Antony Blinken thotë se përfshirja e mundshme e Kinës në Afganistan mund të jetë gjë pozitive, bën të ditur BBC.

Ai thotë se kjo është vetëm nëse Kina po shikon në drejtim të një “zgjidhje paqësore të konfliktit” dhe për një qeveri “vërtetë përfaqësuese dhe gjithpërfshirëse”.