Botë

Momenti kur vërshimet shkatërrojnë urën në Indi

 

Në Himachal Pradesh të Indisë kanë vdekur nëntë persona nga rrëqishtjet e dheut. BBC raporton se një pjesë të vdekurve ishin persona nga zona të tjera të Indisë. Rrëshqitjet e dheut dhe vërshimet bënë shkatërrimin e urës që lidh veriun e vendit me pjesën tjetër.

Rrëshqitjet e dheut dhe vërshimet janë duke vazhduar tash e disa ditë. Autoritetet kanë regjistruar rreth 136 të vdekur.