Botë

Varroset presidenti i vrarë i Haitit

FOTO: AP
 

Trupi i presidentit të vrarë të Haitit, Jovenel Moise, u kthye në vendlindjen e tij të premten për një varrim privat mes një sigurie të madhe pas protestave të dhunshme dhe frikës së paqëndrueshmërisë politike në kombin karaibe.

Thirrjet e "Vrasësit!" ishin më të dëgjuara në varrimin e presidentit të vrarë. Njerëzit në Haiti e akuzojnë klasën politike dhe atë të sigurisë që nuk bën mjaftueshëm për ta mbrojtur Moisen.