Botë

Donfried, e nominuara e Bidenit për ta zëvendësuar Reekerin

Foto: Flickr
 

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, ka nominuar Karen Donfried si ndihmës Sekretare e Shtetit për Çështje Evropiane dhe Euroaziatike.

Donfried do ta zëvendësojë në këtë pozitë, Philip Reekerin.