Botë

Mijëra njerëzve iu injektua ujë me kripë në vend të vaksinës në Indi

Foto: AP
 

Mijëra njerëz kanë rënë pre e një mashtrimit në Indi, duke marrë vaksina false anti-COVID. Autoritetet kanë njoftuar se zyrtarët mjekësorë që kryejnë procesin, u kanë dhënë rreth 2.500 njerëzve vaksina të mbushura me ujë dhe kripë.

“Ata po përdornin ujë të kripur dhe po e injektoni atë”, ka deklaruar Vishal Thakur, zyrtar policie në Mumbai, raporton CNN.