Botë

Në Brazil vazhdojnë protestat kundër Bolsonaros

 

Dhjetëra mijëra njerëz kanë dalë në rrugë nëpër Brazil për të protestuar kundër qeverisë së presidentit Jair Bolsonaro dhe trajtimit që i ka bërë koronavirusit.

Protestat u shkaktuan nga akuzat e fundit për korrupsion që përfshinin blerjen e vaksinave nga Ministria e Shëndetësisë.