Botë

Të paktën 64 të vrarë në një sulm ajror në Etiopi

 

Të paktën 64 njerëz janë vrarë dhe 180 janë plagosur në një sulm ajror në Etiopi në një treg në rajonin e shkatërruar nga lufta Tigray, sipas një oficeri shëndetësor lokal.

"Sulmi ajror ishte në zonën e tregut, shumë njerëz u plagosën", ka thënë Mulu Atsbaha, një këshilltar i administratës rajonale Tigray për shëndetin e nënës dhe fëmijës të enjten.