Botë

Lukashenko paralajmëron hapje të kufijve për migrantët që duan të shkojnë në BE

 

Presidenti i Bjellorusisë, Aleksandr Luashenko, ka paralajmëruar anëtarët e Bashkimit Evropian se vendi i tij më nuk do të ndalë migrantët të kalojnë kufirin.

Lukashenko i ka vlerësuar sanksionet e fundit të Perëndimit ndaj tij dhe vendit të tij si “luftë hibride”.