Botë

Eksperti i gjuhës së trupit analizon takimin Biden-Putin

Fotot: AP
 

Presidenti amerikan, Joe Biden, dhe ai i Rusisë, Vladimir Putin, të mërkurën kanë përfunduar samitin në Gjenevë me një marrëveshje që kthen ambasadorët e shteteve në Washington e Moskë dhe planin për të nisur zëvendësimin e traktatit të mbetur mes dy shteteve për të limituar armët nukleare.

Por dy liderët, në takim ofruan pikëpamje të ndryshme për disa çështje, përfshirë atë se sulmet kibernetike kanë origjinë nga Rusia.