Botë

Dy amerikanë pranojnë se ndihmuan ish-shefin e Nissanit të ikte nga Japonia

 

Një veteran i Forcave Speciale Ushtarake amerikane dhe i biri i tij kanë pranuar të hënën se e kanë ndihmuar ish-shefin e Nissanit në ikjen ilegale nga Japonia në një kuti të ngarkuar në aeroplan privat.

Të ekstraduar në Japoni nga SHBA-ja gjatë marsit, dyshja amerikane po mbahet në burgun e njëjtë në Tokio, ku dhe ishte ndaluar Ghosni.