Botë

Fillon gjyqi ndaj ish-lideres së Birmanisë, Aung San Suu Kyi

 

Gjyqi i udhëheqëses së rrëzuar të Birmanisë, Aung San Suu Kyi, ka filluar, katër muaj pas një grusht-shteti ushtarak që rrëzoi qeverinë e saj.

Ajo akuzohet për posedim radio-marrëse pa leje dhe shkelje të kufizimeve të anti-COVID.