Botë

Haxhi me numër të kufizuar njerëzish edhe këtë vit

Foto: AP
 

Arabia Saudite ka deklaruar të shtunën se pelegrinazhi i Haxhit të këtij viti do të kufizohet në jo më shumë se 60,000 njerëz dhe të gjithë ata do të jenë të mbretërisë, për shkak të pandemisë.

Edhe vitin e kaluar ishte lejuar një numër shumë i vogël i besimtarëve të merrnin pjesë në ceremoninë vjetore, raporton AP.